Portofoliu

Poze botez

Pozele de botez sunt printre lucrurile mele preferate când vine vorba de fotografie. Știu prea bine ca botezul unui copil este unul dintre acele momente importante din viata oricărei familii. De aceea încerc sa surprind cele mai spontane si importante momente, oferindu-ți șansa de a te relaxa si de a te bucura de aceasta zi.

Poze nunta

Doriți o fotografie de nuntă atemporală, clasică, elegantă sau naturală? Cu ajutorul meu veți fi cu un pas mai aproape de a obține fotografia de nuntă perfectă și de vis.

Poze cununie civila

Cu ajutorul meu DA-ul va fi unul cu totul special, deoarece voi fi alături de voi la starea civilă pentru a surprinde acest moment emoționant.

Poze familie

Îmi place sa surprind orice moment care spune o poveste. Eu ma ocup de fiecare detaliu ce îl implica fotografia de familie. De la aranjarea ținutelor pana la coordonarea dinamici familiei, străduindu-ma in același timp sa păstrez naturalețea.

Portrete

Sunt fascinata de fizionomia oamenilor si asta m-a determinat sa încerc si fotografia de portret. In timp mi-am perfecționat stilul ajungând astăzi sa fac fotografie de portret într-un mod relaxant si natural.

Trash the dress

Ceea ce îmi place la fotografia trash the dress este ca va oferă șansa de a va arata rochia de mireasa într-o locație cu totul diferita fata de locul de recepție al nuntii.

Fotografie nou-născuți

Fotografia nou-născuți reprezinta o experienta unica in viata, deoarece copilul vostru se va schimba si va creste într-o clipita. Capturarea acestor detalii minuscule care se vor schimba atât de repede este o investiție pe care o veți prețui pentru totdeauna.

Fotografie natura

Fotografie burtici

Fotografie de produs