Despre mine

Despre mine

Sunt Ruxandra Tudor, pasionată de fotografii si călătorii.

Drumul meu în pasiunea fotografică a început pe munte, cu natura ca subiect principal, și s-a îmbogățit în ultimii ani cu trei băieți: doi pici și-un soț. Cei mici mi-au schimbat nu doar optica, dar și ritmul de fotografiat.

#1

Momentul. Faza. Starea. Zâmbetul.
Momentul, faza, starea, zâmbetul sau mirarea sunt acum protagoniștii fotografiilor mele. De la ei am învățat să fotografiez cu zâmbetul pe buze, să particip la joaca lor chiar și din spatele obiectivului, fără stres sau vreo dorință de a controla modul în care descoperă lumea.

#2

Familia
Familia m-a transformat în fotograf cu lipici la pici, specializat pe evenimente atât din viața adulților, cât și a celor mici. Zile de naștere, botezuri, nunți sau simple plimbări în parc, transformate sub obiectivul camerei în excursii cu mari descoperiri – fac parte din portofoliul publicat aici și din care ne putem inspira împreună.

Testimoniale

Clienți fericiți

O experiență formidabilă

““Se vede ca iti place ceea ce faci! multumim mult pentru pozele minunate facute fetitei. Te pupam si tine-o tot așa!!”

Zoica Petrescu

RuxPhoto

Despre Rux

Călător în lume

Îmi place să călătoresc, mai ales cu motocicleta! Eu și soțul meu am călătorit in peste 20 de țări.

De încredere

Oamenii se simt rapid în largul lor cu mine. Acest lucru nu este plăcut doar pentru dumneavoastră, ci și pentru oaspeții dumneavoastră.

Fotograf experimentat

Fotografiez de peste 20 de ani.

Momente reale, dar cu un sentiment de high-end.”

Ai nevoie de servicii de fotografie?

Donec et enim vitae tellus auctor menean leo diamfeugiat nulla sed. consequat venenatis est. Praesent commodo consequat pharetra.