Contact
Adresa:
Sector 2, Bucuresti
Telefon:
+40726185518 - Ruxandra Tudor
Aboneaza-te

2020 © ruxphoto.ro

Fotograful familiei tale

Ruxandra Tudor

//ruxphoto.ro/wp-content/uploads/2018/12/ruxphoto_small.jpg

DESPRE MINE


RUXANDRA TUDOR

Sunt Ruxandra Tudor, fotografiez de la 16 ani, o perioadă frumoasă în care am dezvoltat această pasiune pentru artă și am păstrat vii amintirile din viața mea și a celor apropiați. În timp, am investit toată energia, resursele și am reușit să transform această pasiune in activitatea mea zilnică. Acum pot spune că sunt norocoasă pentru că fac ceea ce îmi place! 

verificati data


Ce spun clientii nostrii...

Cristina Rusu
“Rux face niste poze superbe! Surprinde emotii, stari si le transmite in cel mai creativ mod! O recomand cu cea mai mare încredere!“
Cristina Rusu
Dana Caravia
“Mereu cu idei nastrusnice, Rux te uimeste prin originalitatea pozelor si pasiunea depusa la fiecare sesiune. Recomand cu mare drag pentru poze Trash the dress, botez, mamici cu burtici sau poze cu pitici (eu le-am incercat pe toate si am fost mereu foarte multumita).”
Dana Caravia
Zoica Petrescu
“Se vede ca iti place ceea ce faci! Multumim mult pentru pozele minunate facute fetitei. Te pupam si tine-o tot asa!”
Zoica Petrescu
Vasile Craciun
“Multumim pentru poze, sunt exceptionale. Prin simplul fapt ca pui atat suflet in cea ce faci si ca iti place la nebunie, chiar reusesti sa opresti timpul in loc cu pozele tale. Ma uit la ele mereu si nu ma pot opri...”
Vasile Craciun
Valentina Sandu
“Recomand! Super poze! Super oameni! Ne-au fotografiat botezul fetitei si suntem foarte incantati de rezultat! Pana si invitatii au indragit-o pe Rux! Cei mai buni! Multumim pentru tot!”
Valentina Sandu
Raluca Pantazi
“Exceptional fotograf de familie. Privilegiați sa fim alaturi si totuși mereu in raza obiectivului.”
Raluca Pantazi
Ioana Vasilica
“Cele mai tari poze ❤! Multumim!”
Ioana Vasilica